Logo

Bijna dagelijks zijn veel vrouwen op zoek naar nieuwe manieren om er jonger uit te zien. De meesten van ons zijn goed op de hoogte van de gevolgen van een ouder wordende huid. De effecten van ouder worden op het haar daarentegen zijn relatief onderbelicht en onduidelijk gebleven. REDKEN biedt de oplossing voor het herleven van jeudig haar: NEW TIME RESET.

REDKEN TIME RESET is speciaal ontworpen voor vrouwen tussen de 45 en 65 jaar met poreus, verzwakt en verouderd haar en herstelt elke combinatie van de 5* zichtbare verouderingsverschijnselen van het haar.

* verandering van textuur, * verminderde dichtheid, * zeer droog haar, * dof haar, * gevoelig en breekbaar haar.
 

Het innovatieve Vital 5 Complex bevat 5 specifieke ingredienten, die de 5 tekenen van haarveroudering tegengaan: 1. Revitaliseer: Intra-Cylane versterkt het haar van binnenuit en helpt om de schubbenlaag glad te maken en het haar jeugdigheid terug te geven. 2. Voedt: Camelia-olie voedt en verzacht het haar en geeft het glans. 3. Beschermt: Groene thee helpt als antioxidant vrije radicalen te neutralseren. 4. Herstelt: Peptiden en Ceramide helpen om beschadiging van de schubbenlaag te herstellen. 5. Voorkomt: Het kationische UV-filter beschermt tegen UV-staling om toekomstige beschadigingen en haarveroudering als gevolg daarvan te voorkomen.