Max Professional is ontwikkeld voor en door professionals

Door de jarenlange ervaring in de kappersbranche weten wij wat goed en gezond is voor jouw haar. Om het haar levendig te houden maken wij gebruik van de nieuwste technologie. De producten van Max Professional kunnen worden gebruikt voor alle haartypen. Ze zijn gemaakt om verschillende haarstijlen te creëren, waaronder stijl, golvend maar ook krullend haar.

Naast dat onze professionals werkzaam zijn in de kappersbranche bestaat ons team ook uit professionals op het gebied van haar styling tools. Onze professionals werken al jaren in de branche en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelningen. Deze ontwikkelingen voegen wij toe aan onze nieuwe maar ook huidige producten. 

Bij Max Professional vinden wij dat professionele kappersproducten ook verkrijgbaar moeten zijn voor de consument. Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken met de meest professionele haarstylingsproducten en tegen een betaalbare prijs. Ook posten wij continu tips & tricks door middel van video reviews om de werkwijze van de echte kapper makkelijker oner de knie te krijgen.
Bezig met laden...